Rats Invasion 3

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Rats Invasion 3

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Rats Invasion 3 játék

Rats Invasion 3 Rats Invasion 3
background
Leírás:
A zombi invázió van a városban, a piszkos patkányok, most zombi patkányokként térnek vissza, intézd el őket minden pályán! A Rats Invasion előző részében még szokványos patkányok ellen kellett felvenned a harcot, de a Rats Invasion harmadik részében minden megváltozott. A patkányokból zombik lettek, és ellepték az egész várost. A pincében, a konyhában, a hálószobában, éttermekben és iskolákban, mindenhová beköltöztek. A te feladatod, hogy egy jól irányzott lövéssel elintézd őket. Célozz ügyesen a játékban, és takarítsd el őket a különböző helyszínekről. A játék során összesen 25 helyszínen kell az ágyúddal és a különböző lövedékeiddel eltüntetned a rágcsálókat. Légy ügyes, gyors és kerülj fel a heti, havi, vagy mindenkori toplista élére!
Ha tetszett a játék, és még nem játszottál az előző részekkel, mindenképpen érdemes kipróbálnod őket oldalunkon!
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
3598
Értékelés:
(Szavazatok: 4, Átlag:4.25)

Oszd meg barátaiddal is a Rats Invasion 3 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist