Popping Ghosts

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Popping Ghosts

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Popping Ghosts játék

Popping Ghosts Popping Ghosts
background
Leírás:
A kislány egy elhagyatott kísérteties helyre érkezik, ahol rengeteg szellemmel találkozik, segíts neki megtisztítani a környéket és a házakat a betolakodóktól. Tüntesd el a színes kis szellemfigurákat a pályákról úgy, hogy három vagy több azonos színű, összekapcsolt szellemet kidurrantasz a késeddel. Vigyázz, mert ha csak egy vagy kettő összekapcsolt szellemre kattintanál, akkor pontlevonást kapsz. A célod minden egyes pályán, hogy megfelelő számú betolakodót tüntess el. Hogy mennyit is? Ezt a képernyő jobboldalán láthatod, ha a töltöttségi szint eléri a maximumot, akkor kész a pálya. Gyűjtsd a lehulló drágaköveket, és próbálj meg minél több pontot összeszedni. Minél nagyobb csoportot tüntetsz el, annál nagyobb bónuszt kapsz értük. Ha a bal oldali részen található rész megtelik drágakövekkel, akkor egy segítő szellem az egész mezőt lesöpri neked.
Készítő:
Sogood.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
3546
Értékelés:
(Szavazatok: 29, Átlag:4.90)

Oszd meg barátaiddal is a Popping Ghosts játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist