Piggy Wiggy 4 - Zombie Edition

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Piggy Wiggy 4 - Zombie Edition

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Piggy Wiggy 4 - Zombie Edition játék

Piggy Wiggy 4 - Zombie Edition Piggy Wiggy 4 - Zombie Edition
background
Leírás:
A Piggy Wiggy játék széria egy különleges részéhez érkezett, a rózsaszín malacok helyett ezúttal ronda zombi malacokat kell megetetned a pályákon. A Piggy Wiggy játék negyedik részének főszereplői a föld alól érkeztek, és ellepték a környéket. A feladatod, hogy megetesd őket a pályákon található zombi eledelekkel. Mozgasd úgy a zombi lényeket a pályán, hogy azok végül megszerezzék a számukra oly fontos étket. Egy dologra vigyázz, hogy a malacoknak ne essen bántódása. Ha több zombit is találsz a pályán, akkor mindegyiket meg kell etetned, sőt sokszor egymás segítségére is szükségük lesz ahhoz, hogy eledelhez jussanak. A játékban összesen 25 izgalmas, egyre nehezedő fejtörő, logikai pálya vár rád.
Ha tetszett a Piggy Wiggy 4 játék, akkor mindenképp érdemes megnézni az Piggy Wiggy játékok előző epizódjait is, ahol a főszereplőket finom makkokkal kell megetetned.
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
3697
Értékelés:
(Szavazatok: 4, Átlag:4.50)

Oszd meg barátaiddal is a Piggy Wiggy 4 - Zombie Edition játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist