Piggy in the Puddle 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Piggy in the Puddle 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Piggy in the Puddle 2 játék

Piggy in the Puddle 2 Piggy in the Puddle 2
background
Leírás:
Piggy in the Puddle játék folytatásában még több pálya és fejtörő vár rá, a feladatod nem változott: juttasd el a rózsaszín malacot a sáros vízzel teli edényhez. Kattints a pályákon elhelyezett állatokra és tárgyakra, és figyeld mi történik. Ha a kis malacra kattintasz, akkor gömbölyű alakból szögletesre, szögletes alakból gömbölyűvé válik. Kerüld a veszélyeket a pályán, és gyűjtsd össze a három arany makkot. A legtöbb pontot akkor szerzed a pályán, ha minden makkot begyűjtöttél és eljuttattad az állatot a sárral teli lavórhoz.
Figyeld meg, melyik állat milyen tulajdonságot hordoz, némelyik hidat alkotva segít átjutni a tüskés részeken, lesznek olyanok is, melyek lézert lőve segítik eltüntetni alólad a különböző támasztékokat. Ha még nem próbáltad volna ki a Piggy in the Puddle logikai játék első részét, akkor oldalunkon azt is megtalálod.
Készítő:
Gamezhero.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2952
Értékelés:
(Szavazatok: 20, Átlag:4.05)

Oszd meg barátaiddal is a Piggy in the Puddle 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist