Norby

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
Hirdetések

Norby játék

Norby Norby
background
Leírás:
Segíts Norby-nak, a bátor hősnek megmenteni lakhelyét, az erdőt a gonosz Dragomel varázslótól. Norby egy egyszerű erdőlakó, akinek most fontos küldetést adott a sors. Dragomel és varázslói összefogtak, hogy megszerezzék az erdő energia forrását a Napot. Ebben a történetben az fog kiderülni, hogyan mentette meg Norby a lakóhelyét a betolakodóktól. Vezesd őt a pályán végig, közben gyűjtsd össze a szétszórt napsugarakat, melyekből ha az összeset felszedted, kinyílik a kijáratot szimbolizáló kapu. Minden helyszínen találhatsz 3 csillagot szétszórva, próbáld meg ezeket is megkaparintani. De vigyázz! Az alattomos varázslók mindenhol ott vannak. Ha a közelükbe mész, egy szempillantás alatt végeznek veled. Szerencsére találsz jó pár sziklát a pályán, melyekkel fedezéket tudsz biztosítani magadnak a támadók elől. Légy résen, a pályák tele vannak csapdákkal és veszélyekkel. Vezesd a főhőst végig a pályákon, és teremts újra egy békés élővilágot az erdő lakóinak!
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2592
Értékelés:
(Szavazatok: 4, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Norby játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist