Ninja Shape

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Ninja Shape

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Ninja Shape játék

Ninja Shape Ninja Shape
background
Leírás:
Intézd el minden pályán a fekete nindzsával az öltönyös gazfickót. Kattints a nindzsára, hogy összegömbölyödjön, és így le tudjon gurulni a lejtőkről, kattints ismét rá, hogy újra szögletes formát vegyen fel, és megtapadjon a talajon. Az első pályák nem lesznek túl nehezek, hiszen a segít maga a játék, hogy hová kell kattintanod. Egy egyszerű legurulás, egy könnyű eltolás után hamar eléred a piros nyakkendős emberkét. A játék az ötödik pályától kezdd el nehezedni, itt már szükséged lesz a fejedre is. A pályák betöltése után érdemes áttekinteni a lehetőségeidet, esetleg ki is próbálhatod azokat az eszközöket, amelyek rendelkezésedre állnak. Vigyázz a bombákkal és dinamitokkal, mert ha melletted robbannak fel, akkor vége a játékodnak. Arra is figyelj, hogy a képernyőről ne gurulj ki semelyik irányba, mert akkor szintén újra kell kezdened az adott szintet. A játékban összesen 18 pályán kell elintézned a gonosz fickót. Próbáld meg az összes helyszínen begyűjteni a csillagokat, melyekért további bónuszokat szerezhetsz a játékban!
Készítő:
Bigdino.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2452
Értékelés:
(Szavazatok: 10, Átlag:4.00)

Oszd meg barátaiddal is a Ninja Shape játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist