Nightflies 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Nightflies 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Nightflies 2 játék

Nightflies 2 Nightflies 2
background
Leírás:
Hozz fényt az éjszakába a kis katicabogarak segítségével: szabadítsd ki a színes gömböket és segíts a helyükre rakni a kis bogarakkal. A játék pályáin különböző színű gömböket találhatsz, melyek valamilyen akadály alatt rejtőznek. A kis piros katicabogár, a kötél segítségével bármilyen tárgyat el tud húzni magával. Csak kattints az adott tárgyra, és a katicabogár felrepíti azt a levegőbe. Ha szabaddá váltak a színes lámpások, akkor kattints rájuk, hogy megjelenjenek az éjjeli bogarak. A bogarak közös erővel a lámpatesthez emelik azokat. Amint az összes lámpa a helyére került, a gömbök világítani kezdenek. A bal felső sarkoban láthatod, hogy az adott pályán hány darab katicabogarat használhatsz fel, a jobb felső sarokban található óra pedig a pontszámodat mutatja. Próbáld meg minél hamarabb teljesíteni az adott pályát, és szerezz minél több pontot. A játékban összesen 30 pályán kell a lámpásokkal fényt varázsolnod az éjszakába!
Készítő:
Kiz10.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2343
Értékelés:
(Szavazatok: 10, Átlag:4.50)

Oszd meg barátaiddal is a Nightflies 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist