Mystic Mahjong Adventures

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Mystic Mahjong Adventures

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Mystic Mahjong Adventures játék

Mystic Mahjong Adventures Mystic Mahjong Adventures
background
Leírás:
Tüntesd el a színes, figurás köveket a pályáról és gyűjtsd össze a különböző drágaköveket ebben az ingyenes madzsong játékban. A Mystic Mahjong Adventures játék egy igazi madzsong játék különlegesség, amelyben a célod, hogy a különböző pályákon eltüntesd a színes kődarabkákat. Minden pályán láthatod majd, melyik fajta drágakőből mennyit kell begyűjtened ahhoz, hogy teljesítsd a pályát. Szerencsére segítséget is kapsz a játéktól: a képernyő bal részén láthatsz különféle kődarabokat, amelyek folyamatosan cserélődnek. Ezeket bármikor felhasználhatod a meglévő madzsong torony lebontásához. Ha elakadtál volna, akkor vegyél a baloldali kövekből egyet, és párosítsd a táblán található egyik darabbal. Teljesítsd a pályákat és juss el a csodálatosabbnál csodálatosabb tájakra! A Mystic Mahjong Adventures játék különlegessége, hogy a fejlesztők folyamatosan készítik a játékhoz a pályákat és helyszíneket!
Készítő:
Spilgames.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
4705
Értékelés:
(Szavazatok: 3, Átlag:4.33)

Oszd meg barátaiddal is a Mystic Mahjong Adventures játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist