Mummys Path Level Pack

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Mummys Path Level Pack

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Mummys Path Level Pack játék

Mummys Path Level Pack Mummys Path Level Pack
background
Leírás:
Újra segítsége van szüksége a fejetlen múmiának, segíts neki megtalálni az elveszett testét minden pályán. Sajnos a játék előző részében hiába sikerült kimenekülnöd az útvesztőből, az őrző nem engedett ki a piramisból. Így most újabb pályákon kell eljuttatnod a múmia fejét a testéhez. A Mummys Path logikai játék újabb pályái még több fejtörést és ügyességet igényel, mint az előző rész. A játék alsó részén láthatod azokat a nyilakat, amelyeket elhelyezhetsz a pályán. Ha úgy érzed rendben van, akkor csak kattints a GO feliratra. Ekkor elindul a múmia feje a pályán, és amint átér egy elhelyezett nyíl szimbólumon, akkor annak irányát követi. Ne csüggedj, ha elsőre elrontasz egy pályát, szerencsére, a múmia pályája fent marad a képernyőn. Így könnyedén tudsz korrigálni az elhelyezett szimbólumokon. Bónusz pontokért gyűjtsd össze a pályákon a szkarabeusz bogarakat!
Készítő:
Kiz10.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2436
Értékelés:
(Szavazatok: 16, Átlag:4.81)

Oszd meg barátaiddal is a Mummys Path Level Pack játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist