Mummys Path Level Pack

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
Uptasia

Mummys Path Level Pack

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
War Thunder

Mummys Path Level Pack játék

Mummys Path Level Pack Mummys Path Level Pack
background
Leírás:
Újra segítsége van szüksége a fejetlen múmiának, segíts neki megtalálni az elveszett testét minden pályán. Sajnos a játék előző részében hiába sikerült kimenekülnöd az útvesztőből, az őrző nem engedett ki a piramisból. Így most újabb pályákon kell eljuttatnod a múmia fejét a testéhez. A Mummys Path logikai játék újabb pályái még több fejtörést és ügyességet igényel, mint az előző rész. A játék alsó részén láthatod azokat a nyilakat, amelyeket elhelyezhetsz a pályán. Ha úgy érzed rendben van, akkor csak kattints a GO feliratra. Ekkor elindul a múmia feje a pályán, és amint átér egy elhelyezett nyíl szimbólumon, akkor annak irányát követi. Ne csüggedj, ha elsőre elrontasz egy pályát, szerencsére, a múmia pályája fent marad a képernyőn. Így könnyedén tudsz korrigálni az elhelyezett szimbólumokon. Bónusz pontokért gyűjtsd össze a pályákon a szkarabeusz bogarakat!
Készítő:
Kiz10.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
1762
Értékelés:
(Szavazatok: 16, Átlag:4.81)

Oszd meg barátaiddal is a Mummys Path Level Pack játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist