Monkey Go Happy Valentines

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Valentines

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
Én Kicsi Tanyám

Monkey Go Happy Valentines játék

Monkey Go Happy Valentines Monkey Go Happy Valentines
background
Leírás:
Segíts a kis majmoknak Valentin napon is: több szerelmes párt is ki kell segítened a játék során. De itt még nincs vége a feladatok sorának, a Monkey Go Happy játékokban már megszokhattuk, hogy különféle figurákat kell begyűjteni. Nem lesz ez most másként ebben a Valentin-napi különleges kiadásban sem. Összesen 70 darab rózsaszín szíves nyuszit kell megtalálnod a pályák különböző részein. Járd körbe a helyszíneket, és segíts az embereken. Segíts Kupidónak kibékíteni a szerelmes párt, segíts a szerelmes szívbe öltözött figurának megjavítani a léggömbjét, találd meg a csónakázó pár elveszett evezőjét. Oldd meg a logikai feladatokat, nézz szét jól a helyszíneken, keresd az árulkodó jeleket! Ha mindent jól csinálsz, a végén a kis majmok ismét örömködve fognak táncolni!
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
3560
Értékelés:
(Szavazatok: 31, Átlag:4.90)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Valentines játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist