Monkey Go Happy Valentines

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Valentines

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Monkey Go Happy Valentines játék

Monkey Go Happy Valentines Monkey Go Happy Valentines
background
Leírás:
Segíts a kis majmoknak Valentin napon is: több szerelmes párt is ki kell segítened a játék során. De itt még nincs vége a feladatok sorának, a Monkey Go Happy játékokban már megszokhattuk, hogy különféle figurákat kell begyűjteni. Nem lesz ez most másként ebben a Valentin-napi különleges kiadásban sem. Összesen 70 darab rózsaszín szíves nyuszit kell megtalálnod a pályák különböző részein. Járd körbe a helyszíneket, és segíts az embereken. Segíts Kupidónak kibékíteni a szerelmes párt, segíts a szerelmes szívbe öltözött figurának megjavítani a léggömbjét, találd meg a csónakázó pár elveszett evezőjét. Oldd meg a logikai feladatokat, nézz szét jól a helyszíneken, keresd az árulkodó jeleket! Ha mindent jól csinálsz, a végén a kis majmok ismét örömködve fognak táncolni!
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
4626
Értékelés:
(Szavazatok: 31, Átlag:4.90)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Valentines játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist