Monkey Go Happy - Treasure

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy - Treasure

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Monkey Go Happy - Treasure játék

Monkey Go Happy - Treasure Monkey Go Happy - Treasure
background
Leírás:
Nevettesd meg a majmokat a Monkey Go Happy játék újabb részében: ezúttal összesen 15 pályán kell a kiválasztott majmot felvidítanod. A legutóbbi Monkey Go Happy játéktól a Treasure rész egy kicsit eltér, és visszatér a régebbi Monkey játékok játékmenetéhez. A majmos logikai játék több kis részből áll: összesen 14 alap pálya és egy végső pálya található a játékban. Minden pályán meg kell találnod a módot arra, hogy a kis majmokat felvidítsd. Kattints a különböző tárgyakra, emberekre, figurákra és figyeld mi történik. Egyes pályákon különféle tárgyakat kell begyűjtened, amelyeket valahogyan majd fel kell használnod. Minden pálya más és más megoldást kell megtalálnod. Légy ügyes és kitartó, nevettesd meg a majmokat a 14 alap pályán, majd oldd meg a feloldott utolsó pálya rejtélyeit is!
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
4664
Értékelés:
(Szavazatok: 30, Átlag:4.80)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy - Treasure játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist