Monkey Go Happy Talisman

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Talisman

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Monkey Go Happy Talisman játék

Monkey Go Happy Talisman Monkey Go Happy Talisman
background
Leírás:
A kis majmoknak ezúttal egy eltörött talizmán felkutatásában kell segítened. Járd körbe a környéket a kiválasztott majom szereplővel, gyűjtsd össze a tárgyakat és beszélj az emberekkel. Minden embernek szüksége lesz valamire, amit valahol máshol találhatsz majd meg. A pálya közepén egy hőlégballonos embert találhatsz, aki segít eljutni a játék egy másik helyszínére. Természetesen nem ingyen, minden utazásért jegyet fog kérni. A pályákon pénzérméket láthatsz szétszórva, összesen 33 darabot. Ezeket minden össze kell gyűjtened, majd oda kell adnod egy szereplőnek. A feladatod, hogy a talizmán darabokat megtaláld, és azokat újra egyesítsd. Ha ez megtörténik, akkor a kis majmok örvendezve ujjonganak neked!
Monkey Go Happy játékok több résszel örvendeztették már meg a játékosokat. A legutóbbi részben Valentin-nap alkalmából kellet felvidítanod a szomorú majmokat. Előtte pedig egy vadnyugati és egy téli, ünnepi résszel találkozhattatok. Az oldalunkon megtaláljátok az összes Monkey Go Happy majmos játékot. Aki még nem ismeri őket, mindenképpen érdemes kipróbálni őket.
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
5080
Értékelés:
(Szavazatok: 28, Átlag:4.89)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Talisman játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist