Monkey Go Happy - North Pole

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy - North Pole

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Monkey Go Happy - North Pole játék

Monkey Go Happy - North Pole Monkey Go Happy - North Pole
background
Leírás:
A Télapónak nagy szüksége van a segítségedre: az Északi Sarkon a télapó gyárának egyik gépét kell megjavítanod. A javításhoz különféle eszközökre lesz majd szükséged, melyeket a pálya különböző részein fogsz megtalálni. Több helyre is elmehetsz a kiválasztott majmoddal, találkozhatsz hóemberrel, horgászó fickóval, pingvinnel, manókkal és magával a Télapóval is. Gyűjtsd össze a fontos tárgyakat a helyszíneken, és használd fel azokat a megfelelő helyen. Oldd meg a logikai feladványokat, melyekre a játék különböző területein találhatsz megoldást. A megoldások legtöbbször el vannak rejtve egy egy helyszínen(például hóba rajzolva). Ha ügyes vagy, és sikerül a Télapó gyárában a hibás készüléket kijavítanod, akkor biztosan örömködve fognak ugrálni most is a kis majmok.
Próbáld ki a legutóbbi Monkey Go Happy részt is, ahol a hálaadásé volt a főszerep. Ha tetszett a játék, akkor a többi Monkey Go Happy részt is megtalálhatod az oldalunkon.
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
4234
Értékelés:
(Szavazatok: 37, Átlag:4.30)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy - North Pole játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist