Monkey Go Happy Ninjas 3

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Ninjas 3

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Monkey Go Happy Ninjas 3 játék

Monkey Go Happy Ninjas 3 Monkey Go Happy Ninjas 3
background
Leírás:
A közkedvelt majom ezúttal a nindzsák keresésére indul: segíts neki mind a 70 kis fekete majom nindzsát megtalálni a zord, téli hegyvidéken. A játék kezdetén egy hatalmas kapu előtt állsz, melyet egy különleges jelkombináció nyit ki. A kapu tetején a négy égtáj szerint elrendezett színes nyilakat találhatsz. Ezek a nyilak később fontosak lesznek a játékban. A 70 kis majmon kívül lila ékköveket is gyűjtögethetsz, melyeket egy későbbi helyszínen fel tudsz használni. Járd körbe a vidéket és gyűjtsd be azokat a tárgyakat, amelyek mozgathatók. A pályarészeken keresd a hókupacban, a bokrok alatt és más rejtett helyeken található kis nindzsákat. Figyeld mindig a jelzéseket, színkombinációkat, jelrajzokat, és ha szükséges jegyezd fel azokat. Ezek a jeleket később valahol fel kell használnod valamilyen zár kinyitására. Gyűjtsd össze mind a 70 kis nindzsát, és szerezz ismét örömet a majmoknak!
A Monkey Go Happy játékok nagyon népszerűen a Jatek7.hu oldalon, már megszámolni sem tudjuk a készítők által kiadott részeket. Ha tetszett ez a Monkey Go Happy majmos játék, akkor érdemes megnézned a többi részt is az oldalunkon.
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
4395
Értékelés:
(Szavazatok: 24, Átlag:4.50)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Ninjas 3 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist