Monkey Go Happy Ninjas 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Ninjas 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Monkey Go Happy Ninjas 2 játék

Monkey Go Happy Ninjas 2 Monkey Go Happy Ninjas 2
background
Leírás:
A majmos játék következő részében ezúttal is az ősi Japán a helyszín, ahol ismét kis fekete majom nindzsákat kell keresgélned a varázslatos mesebeli környezetben. A játék előző részében már találkozhattatok a kis fekete nindzsákból, akkor összesen 70 darabot kellett belőlük megtalálnotok ahhoz, hogy teljesítsétek a játékot. Ezúttal sem lesz másképp, a Monkey Go Happy Ninjas 2 játék célja, hogy megtaláld az összes fekete kis nindzsát. Járd körbe a játék különböző helyszíneit, gyűjtsd be a fontos tárgyakat, és használd fel azokat a megfelelő helyen. Figyelj a különféle szimbólumokra, melyeket a készítők elrejtettek (például kőbe vésve, fák törzsére rajzolva stb.), hiszen ezekre később egy titkos zárt ajtónál, vagy nyitószerkezetnél szükséged lehet. Jegyezd fel őket egy papírra, így könnyen felhasználhatod a megfelelő helyen őket. A játékban nem csak a kis nindzsákat kell gyűjtened, hanem szükséged lesz a háromágú dobócsillagokra is. Kattints a fák lombjaira, a fa törzsében található kis rekeszekre, hogy felfedd a bujkáló mini majmokat. Ha megtaláltad az összes elbújó nindzsát, akkor ismét garantáltan táncra perdülnek a főszereplők!
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
3638
Értékelés:
(Szavazatok: 18, Átlag:4.11)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Ninjas 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist