Monkey Go Happy Ninjas

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Ninjas

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
My Sunny Resort

Monkey Go Happy Ninjas játék

Monkey Go Happy Ninjas Monkey Go Happy Ninjas
background
Leírás:
A legújabb Monkey Go Happy játék a Távol-Keletre kalauzol el minket, a feladat itt sem lesz más, mint a kis elbújó majmokat megtalálni. A játékban összesen 70 darab kis fekete ruhába öltözött nindzsa majmot kell megtalálnod ahhoz, hogy az általad kiválasztott szomorkodó majmot megnevettesd újra. Járd körbe a szamurájok és más távol-keleti lakosok lakta rejtélyes vidéket, gyűjtsd be a fontos tárgyakat, és használd fel azokat a megfelelő helyen. Most is érdemes lesz figyelned az elrejtett szimbólumokra, a rajzokra, hiszen néhány fejtörő feladványnál szükséged lehet rájuk. A kis nindzsákon kívül még négyágú dobócsillagok is el lesznek rejtve a pályán, amelyeket szintén össze kell gyűjtened. Ha lemaradtál volna a legutóbbi Monkey Go Happy majmos játék húsvétkor megjelent részéről, akkor megtalálod az oldalunkon a Monkey Go Happy Eggs játékra keresve, vagy az itt megjelenő linkre kattintva!
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
3831
Értékelés:
(Szavazatok: 52, Átlag:4.69)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Ninjas játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist