Monkey Go Happy Ninjas

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Ninjas

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Monkey Go Happy Ninjas játék

Monkey Go Happy Ninjas Monkey Go Happy Ninjas
background
Leírás:
A legújabb Monkey Go Happy játék a Távol-Keletre kalauzol el minket, a feladat itt sem lesz más, mint a kis elbújó majmokat megtalálni. A játékban összesen 70 darab kis fekete ruhába öltözött nindzsa majmot kell megtalálnod ahhoz, hogy az általad kiválasztott szomorkodó majmot megnevettesd újra. Járd körbe a szamurájok és más távol-keleti lakosok lakta rejtélyes vidéket, gyűjtsd be a fontos tárgyakat, és használd fel azokat a megfelelő helyen. Most is érdemes lesz figyelned az elrejtett szimbólumokra, a rajzokra, hiszen néhány fejtörő feladványnál szükséged lehet rájuk. A kis nindzsákon kívül még négyágú dobócsillagok is el lesznek rejtve a pályán, amelyeket szintén össze kell gyűjtened. Ha lemaradtál volna a legutóbbi Monkey Go Happy majmos játék húsvétkor megjelent részéről, akkor megtalálod az oldalunkon a Monkey Go Happy Eggs játékra keresve, vagy az itt megjelenő linkre kattintva!
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
4899
Értékelés:
(Szavazatok: 52, Átlag:4.69)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Ninjas játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist