Monkey Go Happy Leprechauns

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Leprechauns

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Monkey Go Happy Leprechauns játék

Monkey Go Happy Leprechauns Monkey Go Happy Leprechauns
background
Leírás:
A kis majmok újabb kalandokba keverednek, ezúttal a szerencsehozó koboldok földjén. A feladatod a játékban, hogy újra megnevettesd a kiválasztott majmodat, melyhez nem kell mást tenned, mint megtalálni a 20 zöld sapkás koboldot.
Az ír hagyományok szerint, a koboldok az ősi kincs őrzői lettek, és üvegekben, fazekakban és üstökben ásták el azokat a szigetükre érkező népek elől. Ez lehet az egyik oka, hogy a koboldok nem szeretik a nyilvánosságot, és elbújnak az emberek elől. A monda szerint, ha egy halandó megfog egy koboldot, akkor nagy gazdagságot ígér neki cserébe, ha az ember szabadon engedi.
A Monkey Go Happy játék mostani részében tehát nincs más feladatod, mint ezeket a kis zöld sapkás koboldokat megtaláld. A pályákon összesen 20 darab rejtőzik, kutasd fel mindet! További elrejtett dolgokat is kell keresned, méghozzá 30 darab négylevelű lóherét. Ha a leveleket összegyűjtötted, akkor a megfelelő személynek kell majd átadnod, aki cserébe ad egy tárgyat neked.
Járd körbe a környéket, gyűjtsd be a felszedhető tárgyakat és használd fel azokat a megfelelő helyen. Keresd a zárt ajtók kulcsait, és járd be az egész vidéket. Oldd meg a logikai fejtörőket, gondolkodtató feladatokat, melyek megoldásához szintén a játékban találhatsz segítséget.
Ha tetszett a játék, akkor nézd meg a többi részt is, például a legutóbbi Monkey Go Happy Talisman részt, vagy az az előtti különleges Valentin-napi kiadását a majmos játéknak.
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
4157
Értékelés:
(Szavazatok: 38, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Leprechauns játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist