Monkey Go Happy Eggs

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Eggs

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
Én Kicsi Tanyám

Monkey Go Happy Eggs játék

Monkey Go Happy Eggs Monkey Go Happy Eggs
background
Leírás:
A Monkey Go Happy sorozat legújabb részében húsvéti színes tojásokat kell keresgélned, ezúttal is rengeteg kaland és izgalmas fejtörő vár rád. Biztosan sokan emlékeztek a majmos játék tavalyi húsvéti kiadására, a Monkey Go Happy Easter részre. Akkor 100 színes tojást kellett összegyűjtenetek ahhoz, hogy a kis majmot megnevettessétek. A feladatotok nem változott a tavalyi évhez képest, idén is kereken 100 tojásra kell rálelnetek a mesés világban. Járd körbe a vidéket a kiválasztott kis majommal, és keresd meg az elrejtett tojásokat. Kattints a fa lombjaira, a földön található bokrokra, hogy rá lelj a tojások egyikére. Sajnos a játék elején még nem tudsz minden helyszínre eljutni, hiszen különféle figurák állják utadat. Keresd meg a szükséges tárgyakat a pályán és használd fel azokat a megfelelő helyen. Figyeld a tájon az árulkodó szimbólumokat, rajzokat, jelsorozatokat, ezekre egy-egy logikai feladványnál szükséged lesz. Szerezd meg mind a 100 hímes tojást, és vidítsd fel 2015. év húsvétján is a majmokat.
Ha tetszett a játék, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod a legutóbbi két részt is, a Monkey Go Happy Leprechauns illetve az elveszett talizmán újraegyesítéséről szóló Monkey Go Happy Talisman részeket. Az oldalunkon ezeken kívül még rengeteg Monkey Go Happy játékra lelhettek rá!
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
3091
Értékelés:
(Szavazatok: 39, Átlag:4.10)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Eggs játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist