Monkey Go Happy Eggs

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Eggs

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Monkey Go Happy Eggs játék

Monkey Go Happy Eggs Monkey Go Happy Eggs
background
Leírás:
A Monkey Go Happy sorozat legújabb részében húsvéti színes tojásokat kell keresgélned, ezúttal is rengeteg kaland és izgalmas fejtörő vár rád. Biztosan sokan emlékeztek a majmos játék tavalyi húsvéti kiadására, a Monkey Go Happy Easter részre. Akkor 100 színes tojást kellett összegyűjtenetek ahhoz, hogy a kis majmot megnevettessétek. A feladatotok nem változott a tavalyi évhez képest, idén is kereken 100 tojásra kell rálelnetek a mesés világban. Járd körbe a vidéket a kiválasztott kis majommal, és keresd meg az elrejtett tojásokat. Kattints a fa lombjaira, a földön található bokrokra, hogy rá lelj a tojások egyikére. Sajnos a játék elején még nem tudsz minden helyszínre eljutni, hiszen különféle figurák állják utadat. Keresd meg a szükséges tárgyakat a pályán és használd fel azokat a megfelelő helyen. Figyeld a tájon az árulkodó szimbólumokat, rajzokat, jelsorozatokat, ezekre egy-egy logikai feladványnál szükséged lesz. Szerezd meg mind a 100 hímes tojást, és vidítsd fel 2015. év húsvétján is a majmokat.
Ha tetszett a játék, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod a legutóbbi két részt is, a Monkey Go Happy Leprechauns illetve az elveszett talizmán újraegyesítéséről szóló Monkey Go Happy Talisman részeket. Az oldalunkon ezeken kívül még rengeteg Monkey Go Happy játékra lelhettek rá!
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
4072
Értékelés:
(Szavazatok: 39, Átlag:4.10)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Eggs játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist