Monkey Go Happy Candy

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Candy

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
Én Kicsi Tanyám

Monkey Go Happy Candy játék

Monkey Go Happy Candy Monkey Go Happy Candy
background
Leírás:
A Monkey Go Happy Candy játékban ezúttal egy igazán ennivaló világba érkezel, ahol a feladatod nem lesz más, mint 80 darab piros gumimacit összegyűjteni. A Monkey Go Happy játékok mindig hoznak valami újat, valami különlegeset a játékosok számára. Ezért is népszerű ez a sorozat a játékosok körében. A mostani helyszín egy édesség ország, ahol összesen 80 darab gumicukor van elrejtve.
Válaszd ki kedvenc Monkey Go Happy figurádat, és irány a kaland. Már az első helyszínen találhatsz jó pár darab macit, lesznek olyanok amelyeket egyből láthatsz, de lesznek olyanok is, melyeket meg kell találnod. A helyszínek egyes részei le lesznek zárva a játékban, ezekre a helyekre csak egy adott feladat megoldása után tudsz majd eljutni. Találd meg az összes piros gumicukor mackót és vidítsd fel ismét a szomorú majmokat a népszerű majmos játékban.
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
5092
Értékelés:
(Szavazatok: 60, Átlag:4.40)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Candy játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist