Monkey Go Happy Candy

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monkey Go Happy Candy

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Monkey Go Happy Candy játék

Monkey Go Happy Candy Monkey Go Happy Candy
background
Leírás:
A Monkey Go Happy Candy játékban ezúttal egy igazán ennivaló világba érkezel, ahol a feladatod nem lesz más, mint 80 darab piros gumimacit összegyűjteni. A Monkey Go Happy játékok mindig hoznak valami újat, valami különlegeset a játékosok számára. Ezért is népszerű ez a sorozat a játékosok körében. A mostani helyszín egy édesség ország, ahol összesen 80 darab gumicukor van elrejtve.
Válaszd ki kedvenc Monkey Go Happy figurádat, és irány a kaland. Már az első helyszínen találhatsz jó pár darab macit, lesznek olyanok amelyeket egyből láthatsz, de lesznek olyanok is, melyeket meg kell találnod. A helyszínek egyes részei le lesznek zárva a játékban, ezekre a helyekre csak egy adott feladat megoldása után tudsz majd eljutni. Találd meg az összes piros gumicukor mackót és vidítsd fel ismét a szomorú majmokat a népszerű majmos játékban.
Készítő:
Pencilkids.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
6778
Értékelés:
(Szavazatok: 60, Átlag:4.40)

Oszd meg barátaiddal is a Monkey Go Happy Candy játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist