Mahjongg Toy Chest

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Mahjongg Toy Chest

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Mahjongg Toy Chest játék

Mahjongg Toy Chest Mahjongg Toy Chest
background
Leírás:
A Mahjongg Toy Chest egy klasszikus madzsong játék, melyben a feladatod az, hogy eltüntesd a pályán található összes képes blokkot. A kínai dominónak is nevezett madzsong játék rendkívül népszerű az internetes játékok körében. A Mahjongg Toy Chest játék remek grafikája, könnyed játékmenete sokak kedvencévé válhat. A feladatod, hogy párokat keresve eltüntesd a képes dominókat a pályáról. Egy dominópárt csak akkor tudsz levenni, ha azok szabadon állnak az építmény szélén. A logikai játék során ügyesen kell sorba leszedned a darabokat, melyek leszedése után újabb és újabb képes dominók kerülnek eltávolíthatóvá. A madzsong játéknak akkor van vége, ha az összes blokkot eltüntetted. A játék során figyelned kell az idődre is, hiszen ha ez lejár, akkor vége a játékodnak! A játékban 3 dimenziós nézet és felülnézet között válthatsz, mindenki azt választhatja ki, amelyik nézetben a leginkább átlátja a táblát. Teljesítsd a különböző elrendezésű táblákat, és szerezz minél több pontot a mahjongg játék során.
Készítő:
Arkadium.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
4774
Értékelés:
(Szavazatok: 7, Átlag:4.29)

Oszd meg barátaiddal is a Mahjongg Toy Chest játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist