Magic Safari 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Magic Safari 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Magic Safari 2 játék

Magic Safari 2 Magic Safari 2
background
Leírás:
Juttasd át a zombit az autójával a pálya túloldalára, kattints a különböző tárgyakra, tüntesd el azokat, vagy robbantsd fel a bombákat. A játék főhőse egy zombi, aki mindenáron át akar jutni a pálya túloldalára. Minden pálya kezdetén begurul az autójával, és megáll a bal szélen, mert az áthaladást valami akadályozza. A te feladatod lesz, hogy megtisztítsd a pályát előtte, és ha úgy gondolod, hogy rendben van minden, elindíthatod az útjára az autót. Több lehetőséged is van a játékban, hogy megváltoztasd a környezetet. Az egyik az eltüntetés, ami azt jelenti, hogy ha valamilyen tárgyra rákattintasz, akkor az eltűnik. A második lehetőséged, hogy megváltoztatod egy adott tárgyra eső gravitációt. A harmadik lehetőséged az alakzat váltás, mellyel szögletes formákat tudsz gömbölyűvé alakítani. Használd a pályákon található bombákat, hogy utat nyissanak a zombi autós előtt. A zombis játék összesen 25 pályát tartalmaz, mely végigvezet az egész szigeten.
Készítő:
Kiz10.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2486
Értékelés:
(Szavazatok: 13, Átlag:4.92)

Oszd meg barátaiddal is a Magic Safari 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist