Magic Mahjong

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Magic Mahjong

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Magic Mahjong játék

Magic Mahjong Magic Mahjong
background
Leírás:
A Magic Mahjong, egy varázslatos Mahjong játék, amelyet telefonodon, táblagépeden vagy számítógépeden is játszhatsz. A kínai dominónak is nevezett madzsong játék célja, hogy eltüntesd a különböző szimbólumokkal megrajzolt színes köveket. Egyszerre két követ vehetsz le a játékmezőről, és csak úgy, ha azok a kőhalom szélén találhatóak. Ebben segítségedre lesz a játék, hiszen a levehető kődarabokat más színnel jelzi neked. A párok levételére nincs túl sok időd, a játék bal felső sarkában láthatod a visszaszámlálót. Ha az óra lejár, és nem sikerült a madzsong tábláról eltüntetned az összes követ, akkor újra kell kezdened az adott szintet. Szerencsére sok extra segítséget is kaphatsz, amelyeket a játék során gyűjthetsz be. A keverő gomb segítségével az adott kőhalom lapjait keverheted össze. Az eltüntető gomb segítségével néhány darab kő leesik a pályáról. A Mahjong játék során még számos bónuszra is szert tehetsz. Légy szemfüles, mert a bónuszok csak egy pillanatra jelennek a képernyőn. A játék rengeteg izgalmas pályát tartalmaz, így biztosan hosszú időre leköti a játékosokat.
Készítő:
Famobi.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
3933
Értékelés:
(Szavazatok: 9, Átlag:4.00)

Oszd meg barátaiddal is a Magic Mahjong játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist