Jungle Menace 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Jungle Menace 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Jungle Menace 2 játék

Jungle Menace 2 Jungle Menace 2
background
Leírás:
Mentsd meg az állatokat a dzsungelben az érkező vihar elől: helyezd el a különféle tárgyakat a pályán úgy, hogy azok menedéket nyújtsanak az ott lakók számára. A Jungle Menace 2 játékban a logikádra és a találékonyságodra lesz szükséged, a játéktér felső részén láthatod azokat a tárgyakat, amelyeket ledobhatsz a pálya különböző pontjaira. A tárgyakat csak egy bizonyos magasság felett dobhatsz le, ha ez alatt próbálkozol, nem fog sikerülni. A játékban lesznek olyan tárgyak, amelyekre rákattinthatsz, ekkor vagy bekapcsolódik az a szerkezet, amire rákattintottál, vagy egyszerűen csak eltűnik. A célod a játékban az, hogy az utolsó tárgy ledobása után érkéző viharban, ne érje az eső az állatokat. Ha ez sikerül, akkor az állatok a vihar elvonultával örömtáncot fognak járni. A játékban összesen 20 fejtörő pályán kell menedéket nyújtanod a dzsungelben található állatok számára.
Készítő:
Autosaur.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2070
Értékelés:
(Szavazatok: 10, Átlag:4.20)

Oszd meg barátaiddal is a Jungle Menace 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist