Harvest Honors

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

Harvest Honors

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Harvest Honors játék

Harvest Honors Harvest Honors
background
Leírás:
A Harvest Honors egy ingyenes, online zuhatag játék, melynek helyszíne a vidéki kis farm: a célod, hogy legyőzd a farmon az online ellenfeleket. A Harvest Honors logikai játék nem csak egyszerűen egy színcserélős játék, hiszen a játékban nem egyedül játszol. Minden pályán egy másik játékossal kell megküzdened: az nyer, aki hamarabb összegyűjti a játékmezőről a 100 sárgarépát. A szimbólumok között természetesen találsz majd más hasznos, és haszontalan dolgot is. A játék során vizet, földet, agyagedényt és ásót gyűjthetsz. Ha ezek közül elegendőt összegyűjtöttél már, akkor előhívhatod a speciális képességeket: répa elvetés, ellenféltől való répalopás, répagyűjtés vagy egy sor vagy oszlop kigyűjtése. A játék az ügyességről és a taktikáról szól. Hívd ki az ellenfeleidet, és küzdj meg velük. Szerezd meg mindenkinél előbb a 100 répát, és nyerd meg a játékot!
Készítő:
Spilgames.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
3265
Értékelés:
(Szavazatok: 5, Átlag:4.40)

Oszd meg barátaiddal is a Harvest Honors játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist