Grindcraft

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Grindcraft

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Grindcraft játék

Grindcraft Grindcraft
background
Leírás:

Bányászd ki a különböző nyersanyagokat és készítsd el a Minecraft játékból ismert használati tárgyakat, karaktereket, és egyéb más hasznos eszközöket. A játékban a Minecraft játékból ismert módon kell eszközöket gyártanod. Vágj ki egy fát, és kivágott fából készítsd deszkákat. Ezeket a deszkákat felhasználhatod különböző fa alapanyagú tárgyak elkészítésére, mint például a barkácsasztal vagy bot. A barkácsasztal és a deszkák segítségével már jóval komolyabb tárgyakat is készíthetsz, mint például az ajtók, melyeket a házaknál tudsz majd felhasználni. Minden tárgy épül valamire, hasonlóan a Minecraft játékhoz. Gyorsan gyártsd le a kitermeléshez szükséges eszközöket, és fejleszd azokat minél magasabb szintre. Ha az egérmutató az adott tárgy felé helyezed, akkor megjelennek annak a tárgynak a tulajdonságai: milyen tárgy és mennyi szükséges az elkészítéséhez, illetve hogy mire jó az adott eszköz.

Készítő:
Twitter.com/jetspice
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
6132
Értékelés:
(Szavazatok: 43, Átlag:4.14)

Oszd meg barátaiddal is a Grindcraft játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist