Flooded Village - Xmas Eve 4

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Flooded Village - Xmas Eve 4

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Flooded Village - Xmas Eve 4 játék

Flooded Village - Xmas Eve 4 Flooded Village - Xmas Eve 4
background
Leírás:
A Flooded Village játék karácsonyi kiadásában a feladatod nem sokat változott: juttass vizet a kalózoknak és a kiszáradt fák számára. A Flooded Village Xmas Eve következő részében rengeteg fejtörőre számíthatsz. Kattints az egereddel egy homok területre a pályán, hogy az eltűnjön. Vagy kattints egy olyan részre, amely üres, ekkor egy fal fog felépülni. A célod minden egyes pályán, hogy a bámészkodó kalózokhoz vizet juttass el, hogy újra hajóra szállhassanak. A pályákon találhatsz barna területeket is, melyeken egy kiszáradt fát láthatsz. Ha ezt a területet vízzel határolod el, akkor a területen található fenyőfa újjáéled, és kizöldell. Egyes pályákon találkozhatsz majd a közel falu lakóival is. Rájuk vigyáznod kell, ha víz éri őket, akkor vége a játékodnak! Teljesítsd a Flooded Village karácsonyi részének mind a 18 pályáját! Ha tetszett a játék, akkor érdemes megnézned oldalunkon a sorozat többi részét is!
Készítő:
Bigdino.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2020
Értékelés:
(Szavazatok: 9, Átlag:4.56)

Oszd meg barátaiddal is a Flooded Village - Xmas Eve 4 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist