Drawfender Level Pack

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Drawfender Level Pack

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Drawfender Level Pack játék

Drawfender Level Pack Drawfender Level Pack
background
Leírás:
A Drawfender logikai játék visszatér, méghozzá rengeteg új pályával, a feladatod nem változott: védd meg az irodai munkást az érkező veszélyektől. A játékban az ellenfeleid egy a börtönből frissen szabadult gazfickók lesznek. A főhős az népszerű kirándulóhelyre megy vakációzni, természetesen erről a gonosz fickók is tudnak. Egyetlen céljuk, hogy elintézzék a főhőst, ennek céljából be is szereztek maguknak egy nagy teljesítményű agyú fegyvert.
A játékban a feladatod az lesz, hogy a négyzetrácsos területbe egy olyan síkidomot rajzolj, amely megvédi az ágyúgolyótól a szabadon álló öltönyös úriembert. Az ágyún található számláló mutatja, hogy mennyi másodperced van addig, amíg az ki nem lövő a golyót. Figyelj oda arra is ebben a puzzle játékban, hogy a megrajzolt síkidomoddal se tegyél kárt az emberben. A játékban összesen 25 pályán kell helyt állnod, a legvégén pedig lesz egy végső pálya, amely a legnagyobb kihívást fogja jelenteni a Drawfender játékban.
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
3721
Értékelés:
(Szavazatok: 41, Átlag:4.20)

Oszd meg barátaiddal is a Drawfender Level Pack játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist