Disaster Will Strike 6

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Disaster Will Strike 6

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Disaster Will Strike 6 játék

Disaster Will Strike 6 Disaster Will Strike 6
background
Leírás:
A Disaster Will Strike játék következő részében még több rossz tojást kell összetörnöd a természet erői segítségével. A gonosz tojások ezúttal is rosszban sántikálnak. A fákon található szép fehér tojásokat akarják a laboratóriumukba vinni. A feladatod, hogy a természet különböző erőivel elintézd a környéken található rossz fiúkat. A logikai játék pályáin most még több, és újabb természeti csapásokkal intézheted el a játéktéren megbújó tojásokat. A Disaster Will Strike 5. részéhez hasonlóan, a Disaster Will Strike 6. epizódjában is találkozhatsz meteorit esővel, óriási szemű jégesővel, földrengéssel, tornádóval és sok más pusztító erővel. A pályákon az összes sötétebb árnyalatú tojást el kell intézned, a fehér színűekre viszont vigyáznod kell. Ha bármelyik fehér színű tojásnak is bántódása esik a pályákon, akkor újból kell kezdened azt! A játék során a gyorsaság is számít, hiszen minél hamarabb teljesítesz egy szintet, annál több pontot szerzel. Ha tetszett a Disaster Will Strike 6. része, akkor nézd meg oldalunkon a többi részt is, érdemes!
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2434
Értékelés:
(Szavazatok: 10, Átlag:4.80)

Oszd meg barátaiddal is a Disaster Will Strike 6 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist