Disaster Will Strike 5

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Disaster Will Strike 5

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Disaster Will Strike 5 játék

Disaster Will Strike 5 Disaster Will Strike 5
background
Leírás:
A Disaster Will Strike ötödik részében a gonosz dinoszaurusz tojásokat kell elintézned a különféle természeti erők segítségével. Az előző részhez hasonlóan itt is használhatsz majd földrengést, szélvihart, meteoresőt, megnyíló földet, tüzet, darázstámadást, fertőzést. A játék során meg kell védened a bolygón megjelenő hófehér madártojásokat. A dinoszaurusz tojások nem nézték jó szemmel az új tojások megjelenését, és ezért elkezdték azokat összetördelni. De ezzel a cselekedetükkel felébresztették a természetet, amely ellenük fordult. Intézd el az összes pályán a sötétebb dinoszaurusz tojásokat úgy, hogy a pályán megtalálható fehér tojásoknak érintetlenül hagyod. Ha véletlenül eltörnél egy fehér madártojást, vagy életben maradna egy dinó tojás, akkor az adott pályát újból kell kezdened. A felhasználható természeti csapásokat a játéktér bal felső sarkában láthatod. Természetesen ha ezek elfogytak, és nem sikerült elvégezned a feladatodat, akkor is újból kell kezdened az adott pályát.
Készítő:
A10.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2954
Értékelés:
(Szavazatok: 16, Átlag:4.19)

Oszd meg barátaiddal is a Disaster Will Strike 5 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist