Disaster Will Strike 4

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Disaster Will Strike 4

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Disaster Will Strike 4 játék

Disaster Will Strike 4 Disaster Will Strike 4
background
Leírás:
A természeti erők újra lecsapnak, hogy összetörjék az összes záptojást a pályákon. A Disaster Will Strike újabb részében még több tojást kell majd elintézned, még furfangosabb, még nehezebb pályák várnak rád. A negyedik részben is rengeteg természeti erőt használhatsz fel arra, hogy elintézd a különféle tojásarcokat. Találkozhatsz majd a logikai játék során földrengéssel, tűzvésszel, megnyíló földdel, szélviharral és fertőzéssel. A játék bal felső sarkában láthatod, hogy az adott pályán éppen milyen képességeket, és a képességekből pontosan mennyit használhatsz fel. Kattints az adott ikonra, és használd a megfelelő helyen. Ha véletlenül nem sikerülne az összes tojást össze törnöd a pályán, akkor bármikor újrakezdheted azt. A pályák előrehaladtával egyre többet kell majd gondolkodnod, egyre ügyesebb és megfontoltabb lépéseket kell végrehajtanod. Ha tetszett a mostani rész, mindenképpen érdemes kipróbálnod az előző részt is, amely az egyik legjobb volt az addigi részek közül.
Készítő:
Bigdino.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
4295
Értékelés:
(Szavazatok: 45, Átlag:4.00)

Oszd meg barátaiddal is a Disaster Will Strike 4 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist