Disaster Will Strike 3

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Disaster Will Strike 3

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Disaster Will Strike 3 játék

Disaster Will Strike 3 Disaster Will Strike 3
background
Leírás:
Ismét eljött az ideje, hogy összetörd a különböző gonosz tojásokat a pályán. A Disaser Will Strike játék immáron a harmadik részével jelentkezik, ezúttal 5 különböző helyszínen kell a tojásokat különféle természeti csapások segítségével összetörnöd. Minden helyszínen 10 pályát kell teljesítened ebben a logikai játékban. Intézd el az összes tojást mind az 50 pályán!
A Disaster Will Strike játék előző részeiben már jól bejáratott természeti katasztrófákon nagyon nem változtattak a készítők. A játék többek között tartalmazza a földrengést, a tornádót, a föld kettényílását, méhtámadást, meteoresőt, vegyi támadást és jeget.
Minden pályán adott számú katasztrófát idézhetsz elő, ha ezek elfogytak, és még a tojások közül legalább még egy is él, akkor újra kell kezdened az adott pályát. Az újrakezdést természetesen, bármikor a játék közben megteheted!
Készítő:
Notdoppler.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
4003
Értékelés:
(Szavazatok: 25, Átlag:4.20)

Oszd meg barátaiddal is a Disaster Will Strike 3 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist