Deeply Absurd Chain

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Deeply Absurd Chain

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Deeply Absurd Chain játék

Deeply Absurd Chain Deeply Absurd Chain
background
Leírás:
Áss minél mélyebbre a földben és fedezz fel csodás lényeket és különleges leleteket. A játék a népszerű zuhatag játék szabályai alapján működik, ami azt jelenti, hogy három vagy több azonos formát kell összekötnöd egy vonallal, ahhoz hogy eltűnjenek. A formákat vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan tudod összekötni, és csak azokat, amelyek egymással érintkeznek. Ha egy formacsoportot összekötöttél, akkor azokból egyetlen új forma jön létre. Ezek a formák egy láncot fognak alkotni, és minél mélyebbre ásol a földben, annál többféle figurát, formát fogsz találni. A célod, hogy minél több formát fedezz fel és minél mélyebbre áss a föld alatt. A játékodnak akkor van vége, ha már nincs összeköthető alakzat. Ekkor még van lehetőséged az utolsó lépést visszavonni, de ha ez sem segít, akkor sajnos vége a játékodnak. A játék menüjében, az Absurdopedia menüpontot kiválasztva láthatod azt, hogy milyen lényeket, formákat, kövületeket sikerült már megtalálnod.
Készítő:
0
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
3934
Értékelés:
(Szavazatok: 38, Átlag:4.61)

Oszd meg barátaiddal is a Deeply Absurd Chain játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist