Cover Orange - Journey Wild West

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Cover Orange - Journey Wild West

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Cover Orange - Journey Wild West játék

Cover Orange - Journey Wild West Cover Orange - Journey Wild West
background
Leírás:
A Cover Orange játék sorozat ezúttal a távoli vadnyugatra viszi el a játékosokat, a feladatod most sem lesz más, mint megmenteni a különböző narancs figurákat a gonosz felhő elől. A Cover Orange Wild West játékban a főszereplő narancs kedvenc hőlégballonjával körbe szerette volna utazni a világot. Az amerikai kontinens felett viszont egy nyílvessző eltalálta a ballont, és lezuhant. Egy veszélyekkel teli western vidékre érkezett.
Segíts neki a játékban elbújni, mielőtt a gonosz cowboy felhő meg nem érkezik. Vigyázz, mert a felhő minden elszórt csapadéka életveszélyes a kis narancsok számára. Helyezd el úgy a tárgyakat a pályán, hogy a kis figurák 100 százalékos biztonságba kerüljenek a felhő érkezése előtt.
A Cover Orange játékok már sok helyszínen bizonyították, hogy remek szórakozást tudnak nyújtani minden korosztálynak. Az oldalunkon megtalálhatod a hagyományos Cover Orange játékokon túl a kalózoknál és a lovagi világban játszódó részeket is!
Készítő:
Bigdino.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
4694
Értékelés:
(Szavazatok: 33, Átlag:4.00)

Oszd meg barátaiddal is a Cover Orange - Journey Wild West játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist