Cover Orange - Journey Space

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Cover Orange - Journey Space

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Cover Orange - Journey Space játék

Cover Orange - Journey Space Cover Orange - Journey Space
background
Leírás:
A narancs figura története folytatódik, a legutóbbi gengszteres kaland után, ezúttal a világűrben kell megóvnod a főszereplőt a gonosz felhő támadásaitól. A Cover Orange játék előző részében egy gengszter világba csöppent a narancssárga figura, ahonnan a segítségeddel sikeresen megmenekült. Egy űrhajóba szállt be, amely különböző érdekes világokba repíti el őt. A gonosz felhő sajnos minden világba követi őt, így ezeken a helyeken is fontos, hogy megóvd a támadásai elől. Helyezd el a pályán a narancs figurát és a különféle tárgyakat úgy, hogy amikor megérkezik a felhő, teljes biztonságban legyen. Ha felhő átrepült a pályán, és a főhős életben marad, akkor örömében táncra perdül. Ezután léphetsz egy újabb helyszínre. Védd meg őt az összes pályán, és segíts neki, hogy egy biztonságos helyre juthasson!
Készítő:
Bigdino.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
3135
Értékelés:
(Szavazatok: 2, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Cover Orange - Journey Space játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist