Cover Orange - Journey Gangsters

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Cover Orange - Journey Gangsters

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Cover Orange - Journey Gangsters játék

Cover Orange - Journey Gangsters Cover Orange - Journey Gangsters
background
Leírás:
A kis narancs figura története folytatódik, ezúttal egy féregjáraton keresztül egy olyan világba került, ahol a gengsztereké a hatalom. A Cover Orange előző részében a távoli vadnyugaton kellett megmentened a veszélyes felhőktől a kis narancs figurát. A vadnyugatról egy vasúti úton menekült el a főhősünk, de véletlenül pont egy időörvénybe került bele. Melyből kiérve egy teljesen új világban találta magát: a gengszterek városában. A Cover Orange logikai játék újabb részében nem változott a feladatod, az előző részekhez képest. A célod, hogy a rendelkezésedre álló tárgyakból búvóhelyet építs a pályán található narancsfigurának. Amint elfogytak a tárgyak, érkezik a veszély, egy gengszter felhő formájában. Ha túléled a felhő támadását, akkor nyertél, és léphetsz a következő helyszínre! A játék során háromszor egy különleges sapkát is felhasználhatsz, mely gyakorlatilag átsegít téged az olyan pályákon, amelyen magadtól nem boldogulsz. A játékban 24 pálya és megannyi mellékküldetést található. Teljesítsd mindet, és mentsd meg a narancs főhőst a gengszterek támadásaitól!
Készítő:
Bigdino.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
3145
Értékelés:
(Szavazatok: 18, Átlag:4.17)

Oszd meg barátaiddal is a Cover Orange - Journey Gangsters játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist