Catch the Crowns

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Catch the Crowns

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Catch the Crowns játék

Catch the Crowns Catch the Crowns
background
Leírás:
Szerezd vissza a királyság elrabolt koronáit a hős lovaggal: intézd el az őröket, és gyűjtsd be a náluk lévő királyi fejfedőket. Az előző napon a király a kincstárát látogatva észrevette, hogy rengeteg korona hiányzik a gyűjteményéből, a rablók még a közelben lehetnek, így a legjobb emberét bérelte fel, hogy visszaszerezze az ékszereket. Segítsd a király emberét a játék során, intézd el az összes őrt a pályán, és gyűjtsd be a belőlük kihulló arany fejfedőket. A pályákon többféle eszközt is használhatsz majd, köveket, fatuskókat vagy akár robbanó bombákat is, melyeket egy ágyúból lőhetsz az ellenfelekre. A pályák elején mindenképp érdemes körülnézned, hiszen csak megadott számú tárgyad van, amit ledobhatsz a vár tetejéről. Ha ezeket rossz sorrendbe és rossz helyre dobod, akkor nem fog sikerülni a pálya. A Catch the Crowns játékban összesen 27 pályát kell teljesítened, melyek után még további 4 bónuszpályán játszhatsz. Légy ügyes, és szerezd vissza a királyi kincstárból hiányzó összes koronát!
Készítő:
Dojo.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2071
Értékelés:
(Szavazatok: 9, Átlag:4.56)

Oszd meg barátaiddal is a Catch the Crowns játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist