Cat Around Africa

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Cat Around Africa

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Cat Around Africa játék

Cat Around Africa Cat Around Africa
background
Leírás:
A Cat Around World játékból már jól ismert narancssárga cica ezúttal Afrikában találja magát, segíts hozzá eljuttatni a finom falatokat. A cica egy repülőgépen utazott, egyszer azt vette észre, hogy a gépből kifogyott az üzemanyag. A zuhanó gépből muszáj volt kiugrania. Egy afrikai vidékre érkezett, ahol tudva való, hogy nehéz élelmet találni. Minden pályán találhatsz finom gyümölcsöket, melyeket a különböző tárgyak eltüntetésével a cicához juttathatsz. Figyelj oda, mert másnak is fáj a foga a finom falatokra. Intézd el őket, mielőtt elvenné a macska elől az ételt!
A logikai játékban több helyszínen kell teljesítened a feladatokat. Először Algériában találod magad, majd Marokkó következik. Tunézia, Tanzánia és Zambia után már csak a Seychelles-szigeteken kell helyt állnod! Légy ügyes, és ne hagyd cserben a cicát!
Készítő:
Myplayyard.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
3056
Értékelés:
(Szavazatok: 28, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Cat Around Africa játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist