Castle Kaboom

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Castle Kaboom

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Castle Kaboom játék

Castle Kaboom Castle Kaboom
background
Leírás:
Rombold szét a különféle helyszíneken az épületeket, a pusztításhoz a játékban a legváltozatosabb eszközöket használhatod fel. Az első pályán még csak egyszerű bombákat használhatsz az épület porig rombolására, de később furábbnál furább tárgyakat, lényeket használhatsz majd fel. Találkozhatsz majd lángoló nyilat kilövő íjásszal, a tenger mélyéről előbukkanó szörnnyel, tűzokádó sárkánnyal vagy katapultot toló manóval. A játék célja, hogy adott mértékbe rombold le a kastélyokat. Lesznek olyan pályák, ahol a kastélyok mellett valami lény, tárgy, vagy ember található. Ezeken a pályákon a pusztítás mellett a védelem a fő cél, elsőként a védett tárgyat, személyt kell biztonságba helyezned, majd csak ezután nekiállni az épület lerombolásának. A játék során összesen 20 kastélyt kell elpusztítanod a legkülönbözőbb módszerek valamelyikével. Ha elrontottál egy pályát, akkor bármikor újra kezdheted azt az újrakezdő gomb segítségével.
Készítő:
A10.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2407
Értékelés:
(Szavazatok: 14, Átlag:4.21)

Oszd meg barátaiddal is a Castle Kaboom játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist