Candy Cafe

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Candy Cafe

teljes képernyő
nagyító
lámpa

Sorry, you have no flash player installed.

Please install flash player to see the content.

Get Adobe Flash player
Hirdetések

Candy Cafe játék

Candy Cafe Candy Cafe
background
Leírás:
Tüntesd el a különféle édességeket, cukorkákat a pályáról a Candy Cafe zuhatag játékban. A Candy Cafe játék nagyon hasonló, mint az oly népszerű Candy Crush Saga, így a jól ismert zuhatag játék szabályai érvényesek itt is. Mozgasd a színes cukorkákat a pályán úgy, hogy három vagy több azonos darab kerüljön egymás mellé, vagy egymás alá. Ha ez megtörténik, akkor az egymás mellett illeszkedő édességek eltűnnek a pályáról. Azt, hogy éppen milyen édességet kell eltüntetned, azt a játéktér bal oldalán láthatod. A hátralévő mozgásaid száma a MOVES felirat alatt látható. A feladatod, hogy adott számú mozgásból összegyűjtsd a listán szereplő édességeket. A Candy Cafe ingyenes logikai játék különböző helyszínekből áll, ezeken a színes, szórakoztató pályákon próbálhatod ki szerencsédet és ügyességedet. Gyűjts minél több kék gyémántot, hiszen ezek segítségével különféle segítségeket, bónuszokat vásárolhatsz a játéktérképről elérhető boltban. Ha tetszett a játék, nézd körbe oldalunkon, hiszen rengeteg zuhatag játék vár rád!
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
4192
Értékelés:
(Szavazatok: 11, Átlag:4.91)

Oszd meg barátaiddal is a Candy Cafe játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist