Bubble Shooter - Archibald the Pirate

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Bubble Shooter - Archibald the Pirate

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Bubble Shooter - Archibald the Pirate játék

Bubble Shooter - Archibald the Pirate Bubble Shooter - Archibald the Pirate
background
Leírás:
Klasszikus Bubble játék modern köntösben: egy nagyon izgalmas és élvezetes buborék játék, amelyben egy öreg kalózzal kell a színes golyókat egy ágyúból jó helyre lőnöd. A bubble játékok rendkívül népszerűek már évek óta, a logikai játék célja, hogy adott lövésből eltüntesd az összes buborékot a pályáról. Ez eleinte nem lesz túl nehéz, de később már ügyesen kell megtervezned a bubble-k eltüntetését. A játék főszereplője egy kalóz, aki a játéktér alsó részéből irányítja a régi öreg ágyúját. Célozz ügyesen, és próbálj meg három vagy annál nagyobb azonos színű buborék csoportokat összeállítani. A játék az aktuális Bubble Shooter játékok közül kiemelkedik, hiszen valós fizikai modellel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy ha egy golyó leszakad a felső részből, akkor húzza magával a többit is. A fizika sokszor előnyödre, sokszor viszont hátrányodra fog válni. Érdemes a pályákon erre is odafigyelned.
A játékban még találhatóak bónuszok és extrák. Minden pályán találhatsz három csillagot, amelyeket ha megszerzel, további bónuszpontokat kaphatsz. A megszerzett pontokból minden pálya végén fejlesztéseket vásárolhatsz. A Bubble Shooter Archibald a kalóz játékban összesen 75 pálya, 5 különleges felszedhető segítség, 18 kihívás és még több izgalom és móka vár rád.
Készítő:
0
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
9477
Értékelés:
(Szavazatok: 51, Átlag:4.00)

Oszd meg barátaiddal is a Bubble Shooter - Archibald the Pirate játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist