Bread Pit 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Bread Pit 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Bread Pit 2 játék

Bread Pit 2 Bread Pit 2
background
Leírás:
A népszerű kenyér Pit visszatér, ezúttal is rengeteg fejtörő pályán kell őt eljuttatnod a kenyérpirítóba, ahol végre ropogósra tud sülni! A Bread Pit játék második részében a feladatod nem sokat változott az előző részhez képest: kattints a pályán található különböző gombokra, tárgyakra, elemekre úgy, hogy végül kenyér Pit a pirítósba kerüljön. A főszereplőt mozgatni ebben a játékban sem tudod, viszont ha rákattintasz, akkor ugrik egyet a levegőbe. Az elsődleges cél minden pályán, hogy eljuttasd Pit kenyeret a pirítósba, a másodlagos célod pedig az, hogy összegyűjtsd a pályán található 3 darab sajtfalatkát. Próbáld meg a pályákat úgy teljesíteni, hogy minden sajtdarabot begyűjtesz! A játék összesen 28 egyre nehezedő, fejtörő, logikai pályát tartalmaz. Ha bármelyiket is elrontanád, csak egyszerűen nyomj az újrakezdés gombra, és próbáld elölről. Ha tetszett a játék, akkor nézd meg a Bread Pit játék előző részét is, amelyet oldalunkon szintén megtalálsz!
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2600
Értékelés:
(Szavazatok: 1, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Bread Pit 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist