Bread Pit

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Bread Pit

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Bread Pit játék

Bread Pit Bread Pit
background
Leírás:
Segíts kenyér Pit-nek megpirulni a kenyérpirítóban: juttasd el őt a különböző nehézségű pályákon a célig, és gyűjts utad során minél több sajtdarabkát. Pit egy egyszerű kenyér szelet, aki csak egy dologra vágyik, hogy végre ő is megpiruljon, mint a többi kenyér társa. Viszont a pirítóshoz való eljutás nem egyszerű, egyedül nem megy neki, így a te segítségedre van szüksége. Kattints a különféle irányító gombokra, vagy a pályán található állatokra, és figyeld mi történik. Az egerek el tudják tolni Pit-et egy adott irányba, a pókok a kilőtt fonalukkal magukhoz húznak mindent, ami csak eléjük kerül. Használd ki a teleport kapuk adta lehetőségeket, juttass át a kapukon keresztül a kapcsolókhoz tárgyakat. Minden pályán 3 darab sárga sajtdarabot találsz elszórva, melyekből próbálj meg minél többet begyűjteni. A maximális pontszámot akkor éred el a játék során, ha minden pályán mind a három sajtdarabot összegyűjtöd, mielőtt a pirítósba juttatnád Pit-et.
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
3005
Értékelés:
(Szavazatok: 11, Átlag:4.82)

Oszd meg barátaiddal is a Bread Pit játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist