Blacksmith Lab

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Blacksmith Lab

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Blacksmith Lab játék

Blacksmith Lab Blacksmith Lab
background
Leírás:
A Blacksmith Lab egy újabb kattintós játék, melyben a feladatod, hogy megtermeld a nyersanyagokat, készíts belőlük különféle termékeket, majd add el azokat a legjobb áron. A játék elején csak egyetlen gomb elérhető, amellyel vasat bányászhatsz. Ha elegendő vasat sikerült kibányásznod, akkor elérhetővé válik a pajzs. A pajzsot eladva pénzhez juthatsz, melynek segítségével újabb eszközöket, nyersanyagokat fedezhetsz fel a játékban. A játék bal oldalán találhatóak az éppen aktuális akciók, vagy események. Ezek lehetnek termelés gyorsítók, fejlesztési akciók, vagy különböző pénzért elvégezhető feladatok. A játék jobb szélén láthatod a rendeléseket, melyek mutatják, hogy éppen kinek és mennyi használati tárgyra van szüksége. Ha ezeket a tárgyakat elkészíted, akkor szintet ugorhatsz, és pénzjutalomban is részesülhetsz. A játékban található egy bank is, ahol különböző kockázati százalékkal pénzt fektethetsz be. Az adott idő lejárta után meglátod, hogy a befektetésed jövedelmező volt-e, vagy sem. Juss el minél magasabb szintre ebben a kattintgatós játékban és szerezz minél több pénzt a történelmi piacon!
Készítő:
Gamesbutler.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2419
Értékelés:
(Szavazatok: 1, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Blacksmith Lab játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist