Amigo Pancho 6

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Amigo Pancho 6

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Amigo Pancho 6 játék

Amigo Pancho 6 Amigo Pancho 6
background
Leírás:
Amigo Pancho újabb kalandokba keveredik, ezúttal Ázsia szívében, Afganisztánban kell őt a megfelelő úton felrepíteni a magasba. A feladatod ugyanaz, amit az eddigi Amigo Pancho játékoknál már megszokhattál. Amigo a mexikói mókás figura minden pályán a magasra akar repülni a két héliumos ballonjával. Az útja viszont közel sem egyszerű, rengeteg akadály, tüske és veszély vár rá. Figyelj oda, hogy ne durranjon ki mindkét léggömbje, mert akkor Amigó a mélybe zuhan. Ekkor újból kell kezdened az adott pályát. A logikai játék során rengeteg tárgyat találhatsz, amelyet majd használnod kell. Az egyik leggyakrabban használatos tárgy a ventilátor, mely a levegőt fújni és szívni egyaránt képes. Figyelj a dinamitokra, a szúrós kaktuszokra, és a pályák szélén található tüskékre. Bónuszpontokért próbáld meg minden egyes pályán begyűjteni a sárga csillagokat. Ha esetleg meguntad az Amigó öltözetét, akkor a játék bal alsó sarkában található P betűs pólóra kattintva, új ruhát választhatsz. A játékban összesen 25 pályán kell átsegítened a mexikói úriembert. Ha tetszett az Amigo Pancho játék, akkor érdemes megnézned az előző részeket is, amelyek szintén megtalálhatóak a Játék7.hu oldalunkon.
Készítő:
A10.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
3058
Értékelés:
(Szavazatok: 13, Átlag:4.54)

Oszd meg barátaiddal is a Amigo Pancho 6 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist