Alarmy - Riverland

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Alarmy - Riverland

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Alarmy - Riverland játék

Alarmy - Riverland Alarmy - Riverland
background
Leírás:
Ébreszd fel minden pályán az alvó lila figurát: juttasd el a sárga vekker órát a közelébe, és várd meg míg megszólal. A pályákon különféle veszélyekkel is szembe kell nézned, ha az órának bármi baja is esik, nincs már esélyed felébreszteni az alvó szőrmók figurát. A játék irányítása roppant egyszerű, kattints, vagy érintsd meg azt a tárgyat a pályán, amelyet el szeretnél tüntetni. Figyeld a különféle mozgó tárgyakat és az irányító gombokat, és használd azokat a megfelelő időben. A színes, hangulatos logikai játék minden helyszínén három-három csillagot szerezhetsz meg: egy csillag jár azért, ha felébreszted a mélyen alvó figurát, egy csillagot azért kapsz, ha megszerzed a pályán található kávés poharat, egy pedig azért, ha adott idő alatt teljesíted a pályát! A játék során 24 különböző nehézségű pályán kell felébresztened az alvó barátodat!
Készítő:
Spilgames.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
1986
Értékelés:
(Szavazatok: 6, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Alarmy - Riverland játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist