Airbender 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Airbender 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Airbender 2 játék

Airbender 2 Airbender 2
background
Leírás:
Intézd el a különböző szörnyeket a különleges megjelenésű mesés világokban, a segítségedre szolgál a világban előidézhető 6 természeti jelenség. Már az Airbender játék első részében is rengeteg fejtörést okozott, hogyan intézd el a kis színes szörnyeket. A második rész igazi logikai játék, tele fejtörő pályákkal. A játék során összesen hat természeti erőt használhatsz majd fel, melyek száma minden pályán korlátozott. Az első pályán mindössze két szélvihart idézhetsz elő, mellyel a pályán lévő szörnyeket el kell tudnod intézni. A szélviharon túl további öt izgalmas és pusztító jelenséget használhatsz majd fel: tűz, villámlás, gejzír, meteorcsapás és savas eső. Minden pálya előtt érdemes felmérni az adott helyszínt. A játék felső sorában láthatod az erő ikonokat, amelyek alatt található szám jelzi számodra azt, hogy hányszor használhatod fel azt az adott pályán. Az Airbender 2 játékban összesen 24 pályát kell teljesítened. Ha kihagytad volna az első részt, az oldalunkon megtalálhatod.
Készítő:
Gamezhero.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2772
Értékelés:
(Szavazatok: 14, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Airbender 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist