Age Manipulation 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Age Manipulation 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Age Manipulation 2 játék

Age Manipulation 2 Age Manipulation 2
background
Leírás:
Az Age Manipulation logikai játék második részében még több izgalmas fejtörő vár rád: a feladatod, hogy a rossz fickókat eltüntesd a pályáról úgy, hogy a jó fickók a pályán maradnak. A játékban csak a jó fickókra kattinthatsz a bal vagy a jobb egérgombbal. A bal egérgombbal az adott figura egy keveset öregszik, a jobb egérgombot lenyomva pedig egy keveset fiatalodik. A játékban összesen 7-féle korosztályba válthatod át a figurákat. A legkisebb, csecsemő korban található fickók nagyon picik, és könnyek. Az öregedés együtt jár a növekedéssel, viszont a legutolsó öregkorban ez megváltozik. Ekkor a figurák elvesztik súlyukat, és felrepülnek a levegőbe. Próbáld úgy változtatni a kis fickók életkorát, hogy minden pályán csak a jók maradjanak meg. Ha véletlenül is egy jó figura leesik, vagy csapdába zuhan, akkor újból kell kezdened a játékot. Ha tetszett a játék, akkor az Age Manipulation játék első részét szintén megtalálhatod a Játék7 oldalán.
Készítő:
Kiz10.com
Kategória:
Logikai játék
Feltöltés:
Játszva:
2883
Értékelés:
(Szavazatok: 25, Átlag:4.00)

Oszd meg barátaiddal is a Age Manipulation 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott logikai játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist