Waitress Adventures

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Waitress Adventures

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Waitress Adventures játék

Waitress Adventures Waitress Adventures
background
Leírás:
Sok lány arról álmodozik a televíziót bámulva, hogy egyszer ő is modellként fog a kifutón, millió tévénéző szeme láttára végigsétálni. A főhőslány viszont nem csak álmodozni szeretne erről, fejébe vette, hogy egyszer ő igenis eljut a kifutókig. Az alkata sajnos egyelőre nem teszi ezt lehetővé. Ahhoz viszont hogy szép külsőt varázsoljon magának, rengeteg pénz és megfeszített munka szükséges. Elsőként egy pincérnői munkát talál a városban, a fizetésből futni fogja különféle kozmetikai szerekre, és a városi sportklubba is el tud majd járni.
Szolgáld ki a vendégeket az étteremben, dolgozz jól, figyelj oda a rendeléseikre, és arra hogy mit szeretnének enni. Amint felvetted a rendelést, add le a szakácsnak. A szakács hamar elkészíti a finom ételt, melyet a megfelelő asztalhoz kell vinned. A jó munkát borravalóval jutalmazzák a vendégek!
A megszerzett pénzből a lányos játék során fejlesztened kell külsődet. Fodrászhoz kell járnod, különböző kozmetikai klubokba és természetesen a sport sem maradhat ki az életedből. Az éppen aktuális szintedet megnézheted a modellügynökség épületére kattintva!
Készítő:
Yepi.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
5903
Értékelés:
(Szavazatok: 49, Átlag:4.80)

Oszd meg barátaiddal is a Waitress Adventures játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist