Valentines Day Slacking 2015

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Valentines Day Slacking 2015

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Valentines Day Slacking 2015 játék

Valentines Day Slacking 2015 Valentines Day Slacking 2015
background
Leírás:
Valentin nap 2015-ben sem maradhat el, a szerelmesek napja alkalmából Sarah és Tim Olaszországba utaztak, hogy együtt töltsenek el egy romantikus vakációt. Tim egy fantasztikus hajózásra vitte el Saraht, viszont a lánynak ez annyira nem tetszett. Nem nagyon szereti a hullámzó víz érzését, és maga a hajózás sem tudja úgy lekötni, mint ahogy barátját Tim-et. Segíts neki elütni az időt úgy a gondolázás közben, hogy azt Tim ne vegye észre. Sarah, hogy ne unatkozzon rengeteg dolgot tudna csinálni, mely játékokat a képernyő jobb szélén találhatod. Kattints sorban a minijátékokra, és teljesítsd az ott található kihívásokat. Minden játékot teljesítened kell, méghozzá a megadott időn belül. Csak egy dologra kell figyelned, mint a többi Sarah-féle játékban, hogy ne vegyék mindezt észre. Ha Tim észreveszi, hogy unatkozol, és mást csinálsz, vége a randinak és a játéknak egyaránt!
Készítő:
Girlsgames123.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
4939
Értékelés:
(Szavazatok: 25, Átlag:4.52)

Oszd meg barátaiddal is a Valentines Day Slacking 2015 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist