Valentines Day Slacking 2015

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Valentines Day Slacking 2015

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
Én Kicsi Tanyám

Valentines Day Slacking 2015 játék

Valentines Day Slacking 2015 Valentines Day Slacking 2015
background
Leírás:
Valentin nap 2015-ben sem maradhat el, a szerelmesek napja alkalmából Sarah és Tim Olaszországba utaztak, hogy együtt töltsenek el egy romantikus vakációt. Tim egy fantasztikus hajózásra vitte el Saraht, viszont a lánynak ez annyira nem tetszett. Nem nagyon szereti a hullámzó víz érzését, és maga a hajózás sem tudja úgy lekötni, mint ahogy barátját Tim-et. Segíts neki elütni az időt úgy a gondolázás közben, hogy azt Tim ne vegye észre. Sarah, hogy ne unatkozzon rengeteg dolgot tudna csinálni, mely játékokat a képernyő jobb szélén találhatod. Kattints sorban a minijátékokra, és teljesítsd az ott található kihívásokat. Minden játékot teljesítened kell, méghozzá a megadott időn belül. Csak egy dologra kell figyelned, mint a többi Sarah-féle játékban, hogy ne vegyék mindezt észre. Ha Tim észreveszi, hogy unatkozol, és mást csinálsz, vége a randinak és a játéknak egyaránt!
Készítő:
Girlsgames123.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
3858
Értékelés:
(Szavazatok: 25, Átlag:4.52)

Oszd meg barátaiddal is a Valentines Day Slacking 2015 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist