Taylor Swift Ex-Boyfriends

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Taylor Swift Ex-Boyfriends

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Taylor Swift Ex-Boyfriends játék

Taylor Swift Ex-Boyfriends Taylor Swift Ex-Boyfriends
background
Leírás:
Leckéztesd meg a híres amerikai énekesnő, Taylor Swift volt barátait: bánj el velük a legkülönfélébb módon a játékban. Taylor Swift, a híres pop énekesnő rengeteg hírességgel járt már, volt akik durván szakítottak vele, nem törődve érzéseivel. Most az énekesnő úgy döntött visszavág nekik. Az első exbarát Harry Stlyes, a One Direction együttes népszerű tagja. Vagdosd össze Harry ruháit, majd találkozz más híres jóképű sztárokkal. Ha ez is megvolt, már csak a meglévő emlékképeket kell szétvagdosnod, hogy többé soha ne jusson az énekes eszébe. A következő kiszemelt, Jake Gyllenhaal, amerikai rendező, színész. Taylor Swift neki is sok kellemetlen meglepetést tartogat, de ezt már nem áruljuk el, nézd meg a játékban. A harmadik szakításáról se mondunk semmit, azt hogy ki az utolsó fiú, akivel ki akar szúrni az énekesnő, a Taylor Swift Ex-Boyfriends játékból kiderül!
Készítő:
Enjoydressup.com
Kategória:
Lányos játék
Feltöltés:
Játszva:
3841
Értékelés:
(Szavazatok: 4, Átlag:4.75)

Oszd meg barátaiddal is a Taylor Swift Ex-Boyfriends játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott lányos játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist